Your input is important to us. Please provide your valuable feedback. Here are some testimonials from our clients:

Wij hebben 2x op jullie fantastische camping gestaan. Het was heerlijk. Het motto niets hoeft alles mag, is zeker van toepassing. De pizza avonden moet je erin houden. Reuze gezellig om zo met je medekampeerders kennis te maken onder het genot van een drankje en hapje. Als de gezondheid het toelaat, proberen we volgend jaar zeker weer voor de 3e keer terug te komen. In de tussentijd maken we waar het mogelijk is, reclame voor jullie, omdat wij zeker weten dat mensen, die 1x bij jullie geweest zijn, weer terugkomen. EEn heel goed seizoen gewenst en tot ziens.
 
Date of Posting: 20 July 2011
Posted By: Ton en Louise
Nog 22 dagen en dan zijn we gelukkig weer op die heerlijke en mooie camping van jullie. Ben erg benieuwd naar de caravan, die “oude “was trouwens ook prima hoor! Ik ben de dagen al aan het aftellen, tot gauw. Groetjes Tjarko en Jessy
 
Date of Posting: 24 June 2011
Posted By: jessy damhaar
Van goede kennissen uit Venlo vernamen wij hoe fijn ze het hadden gehad op Uw camping. Vooral omdat gastheer en gastvrouw zeer goed verstaanbaar Nederlands spreken. Wij zijn zelf niet zo reislustig als onze kennissen uit Venlo, maar mocht de gelegenheid zich voordoen in de toekomst,zullen wij zeker Uw camping bezoeken. Nog veel goeds uit Nederland toegewenst.!! Gerda en Gert Blerick.
 
Date of Posting: 10 June 2011
Posted By: Gert en Gerda
Wat een mooie camping hebben jullie, ruime niet afgebakende plaatsen, prachtig sanitair en een camping die zeer goed onderhouden wordt. We hebben bijzonder genoten van het verblijf bij jullie. Gezellige bar. Portugees bier smaakt best goed. Ook het bezoek aan de restaurants met de menukaart in het Nederlands is ons zeer goed bevallen. We hebben in Portugal diverse campings bezocht. Die van jullie was veruit de mooiste. Misschien niet leuk voor jullie, maar wij komen zeker nog een keer terug. Groet en veel plezier komende zomer.
 
Date of Posting: 16 May 2011
Posted By: Joop en Nelly
enoten bij jullie,wij willen graag jullie niuwsbrief ontvangen.en de foto”s van de opening 2011.gr.joep en adrie.
 
Date of Posting: 07 April 2011
Posted By: joep en adrie.
ik vond de camping super leuk het heeft leuke activiteiten en ik heb veel pan portugal gezien en vond het super ik geef iedereen de raad om een bezoek te geven aan deze leuke camping.
 
Date of Posting: 29 March 2011
Posted By: lisa
Over ongeveer 3 maand zijn we weer bij jullie op die heerlijke camping met het mooie weer, het lekkere eten en drankjes.Ben erg benieuwd naar de nieuwe caravan, zet maar een foto op jullie site, dan kunnen vast verder dromen. Komende vakantie wordt vast weer heerlijk, was het vast maar zo ver……..
 
Date of Posting: 21 March 2011
Posted By: Tjarko en Jessy
hallo familie wij genoten op jullie camping.wat een mooi mobil-home.de wandelingen vanaf de camping waren heel erg mooi.b-knoeiavond erg gezellig .het was fijn vertoeven bij jullie.bedankt. theo en annie
 
Date of Posting: 12 September 2010
Posted By: theo en annie koopmans
he lieve mensen wij hebben weer geboekt en gelukkig is onze favoriete caravan nog vrij. jan en joke komen dit jaar met ons mee om te kijken of onze bijzondere verhalen over jullie camping helemaal waar is, wij zullen ze even inwijden in het bijzondere portugal en helemaal op jullie mooie camping. We zijn nu de dagen al aan het aftellen, enne 3 september zijn jullie welkom in nederland op mijn feestje, je kunt bij ons blijven slapen dikke knuffel en tot heel gauw,bestellen jullie vast mooi weer? liefs
 
Date of Posting: 02 February 2010
Posted By: jessy tjarko
Hallo lieve mensen, bij deze wil ik jullie nog bedanken voor de overgetelijke mooie vakantie, die bovendien erg gezellig was, het weer was mooi, het eten was lekker en wat dacht je van de wijn en niet te vergeten die heelijke Portugese likeur ( alleen loopt Theo voor mijn gevoel dan veel te langzaam) We missen jullie en wilden dat het alweer volgend jaar zomer was. Onze buurtjes Ilona en Hernan hebben toegezegd een week samen met ons op de camping te komen en vrienden uit Nederland worden ook al nieuwsgierig wat dat toch allemaal is bij jullie op de camping. Dikke knuffel van Jessy en Tjarko en we missen jullie. Kenny mist zijn lekkere stoel en zijn koekjes.
 
Date of Posting: 21 September 2009
Posted By: jessy damhaar

<< Start Previous 1 2 3 4 Next Last >>

Page 2 of 4


Submit A Testimonial
* fields are mandatory.
Your Name:*
Email Address:*
Your Location:
Security Code:
Enter Code Here:*
Send us your comments below:*
FaLang translation system by Faboba

Nouvelles

  • Glamping
    Glamping Galmping! Um novo conceito no Parque de Campismo "Quinta Chave Grande"! Mais informações em www.glampingchavegrande.com